O nama

MEGA KIDS

our_team_2 MEGA KIDS 1 se nalazi na teritoriji opštine Novi Beograd. Naselje Bežanijska Kosa.
MEGA KIDS 2 se nalazi na teritoriji opštine Novi Beograd. Naselje Ledine.
MEGA KIDS 3 se nalazi na teritoriji opštine Zemun.
Prostor u kome deca borave je svetao i prijatan, prilagođen potrebama dece, savremeno i bezbedno opremljen.
MEGA KIDS poseduje učionice za predškolsko obrazovanje, sobu za igru i dodatne aktivnosti , sobu za odmor, trpezariju i kuhinju kao i toalete prilagođene deci. Planom i programom rada obuhvaćen je psiho-fizički razvoj dece, stručan i pažljivo odabran kadar koji se zalaže za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama. Trudimo se da deca što više borave na svežem vazduhu i da učestvuju u sportskim aktivnostima. Naš cilj je da deci obezbedimo srećno i bezbrižno detinjstvo i da ih pripremimo za dalje školovanje. Želimo da dete postane samostalno , da stekne prve prijatelje, da voli ljude i prirodu.
         Naš prostor je ispunjen smehom, vlada prijatna i topla atmosfera, zato dođite da uživamo zajedno u odrastanju.

 

MEGA CATERING

our_team_2 Mi smo firma sa iskustvom koja uspešno posluje na teritoriji celog Beograda. Mega kids vrtić veliki značaj poklanja pravilnoj i kvalitetnoj ishrani dece. Naša kuhinja Mega ketering je nastala iz potrebe da se našoj deci obezbedi obrok koji je planiran tako da zadovoljva energetske potrebe dece.
      Kvalitet naših usluga je na visokom nivou. Mi pažljivo biramo najkvalitetnije namernice od čistog mesa i najsvežijeg povrća i voća . Količina obroka zadovoljava sve kalorijske potrebe vašeg organizma. Hrana se priprema u najsavremenijoj i najbolje opremljenoj kuhinji sa timom stručnjaka koji rade na pripremi najzdravijih obroka za vas. Naša kuhinja opremljena je po najvišim standardima na najvišem higijenskom nivou i kontrolisana od nadležnih službi ove delatnosti. Transport hrane takođe na najvišem higijenskom nivou u savremenoj opremi koja garatuje zdravo čuvanje hrane i održavanje toplote pripremljenog jela.
     Dobijate kvalitetan izbalansiran obrok za vas ili vaše najmlađe koji sadrži dovoljnu količinu proteina, ugljenih-hidrata, masti, vitamina koji omogućavaju vašem organizmu normalno funkcionisanje. Mi nudimo najzdravije obroke pripremljene bez dodataka aditiva, pojačivača ukusa i konzenvarsa, potpuno prirodno bez mnogo masti. Mi brinemo o Vašem zdravlju i ishrani tako da u našoj ponudi postoje i obroci za decu sa alergijom na jaja, gluten, mlečne proizvode, priprema veganskih i vegeterijanskih obroka...

 

Ovo je NAŠ TIM

Naš tim ljudi su visoko obrazovani stručnjaci u svom poslu, profesionalni, sa višegodisnjim uskustvom. Uvek stoje na raspolaganju deci, individualno ili u grupi.